Servei de fisioteràpia

Benvolgudes famílies. 

Amb la voluntat de millorar el dia a dia del club, volem informar-vos que el C.H. Sant Cugat ha contractat els serveis de la fisioterapeuta Celsa López Otín, graduada en fisioteràpia per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2015. La Celsa treballa actualment a la clínica Diagonal, i al llarg de la seva carrera professional ha estat vinculada a l’handbol, treballant al Club Balonmano Maracena de Granada.

L’acord amb la Celsa suposa la seva presència al PAV3 un dia per setmana (alternant setmanalment els dimecres i els dijous, amb l’objectiu d’oferir els seus serveis a la majoria d’equips del club). La seva tasca consistirà a donar un primer diagnòstic a les jugadores o jugadors que el necessitin, i a remetre’ls als serveis mèdics que pertoquin, si s’escau. Igualment, la Celsa oferirà durant les dues hores setmanals dedicades al club, tractaments amb els mitjans que li poguem facilitar. També donarà pautes per tal que les mateixes jugadores i jugadors les puguin portar a terme i donarà propostes preventives per mirar d’evitar futures lesions.

Tots els serveis que la Celsa durà a terme en el decurs de les dues hores dedicades al club seran absolutament gratuïts per a totes les jugadores i jugadors del club. 

Pel que fa a les peticions dels serveis de fisioteràpia, aquests es gestionaran a través dels entrenadors dels equips. Si cal atenció de la fisioterapeuta, els jugadors i jugadores ho hauran de fer saber als seus entrenadors. L’inici dels serveis està previst pel proper dimecres dia cinc de febrer, de 19,30 fins a les 21,30 hores.

                                                           Atentament,

                                                            Julià López-Arenas

                                                          President.

Leave a Reply