Primeres passes del nou mandat 2023-2027

Sant Cugat del Vallès, a dilluns 13 de febrer de 2023.

Benvolguda gran família de l’Handbol Sant Cugat,

El passat dimecres dia 8 de febrer la junta directiva que governarà durant els propers quatre anys el club va ser nomenada oficialment una vegada finalitzat el procés electoral. Iniciem, doncs, el nou mandat amb importants reptes al davant. Entre els més destacats, seguir treballant per a continuar fent créixer la nostra branca femenina, millorar el planter i aconseguir que els nostres equips siguin temporada rere temporada més competitius. En l’àrea social el proper mes de setembre farà 50 anys de la fundació de l’Handbol Sant Cugat i haurem de celebrar com cal l’efemèride.

A ben segur que durant els propers quatre anys apareixeran nous reptes que ara no som capaços de preveure. Tot l’equip de gent que hem rebut la confiança majoritària de les sòcies i socis del club seguirem treballant desinteressadament perque l’Handbol Sant Cugat segueixi fent passes endavant, i amb l’ajuda de tanta gent que s’estima el club estem segurs que ho aconseguirem.

Ara toca fer les primeres passes del nou mandat. I volem fer-les anunciant-vos que la setmana vinent presentarem el nou sotsdirector esportiu del club. Aquesta era una de les propostes més importants del programa de la nostra candidatura: millorar l’estructura de la direcció esportiva del club incorporant un sotsdirector de l’absoluta confiança del director esportiu Joan Sancho; un jugador del primer equip masculí, amb un ascendent importantíssim en el club i una sensibilitat molt especial per a la branca femenina. Doncs bé, aquesta persona que ha de donar gruix a la direcció esportiva, assumint funcions de coordinació de la base i acompanyament dels entrenadors més joves del nostre planter s’incorporarà de manera immediata al càrrec. Us ho anunciem ara i el presentarem oficialment la setmana vinent. És una magnífica notícia per l’Handbol Sant Cugat i ens fa una especial il·lusió poder-vos-ho fer saber.

Moltes gràcies i Força SantCu!

Julià López-Arenas

President

Leave a Reply