Primer balanç

Benvolguts,

Arribats al tram final de la temporada, és moment de començar a fer-ne el balanç. La majoria d’equips del club segueixen en competició, però els resten pocs partits per disputar. Tot i així gairebé tots han assolit els objectius que s’havien marcat a l’inici de la campanya. En l’apartat esportiu, doncs, podem mostrar-nos raonablement satisfets pels resultats obtinguts, amb mencions especials per a l’infantil A i el juvenil A masculins, classificats entre els vuit millors equips de Catalunya de les seves categories, el sènior B femení, que està disputant la fase d’ascens a Primera Catalana, encara amb opcions d’assolir una de les tres places que li donarien el dret (recordant, però, que el sènior A ja està en aquesta categoria), i sènior A masculí, primer equip del club, que ha fet un temporada excel·lent, la millor de la seva història a la Primera Nacional, mantenint les opcions de jugar la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Plata fins la penúltima jornada de lliga.

I si en el capítol esportiu els equips del club ha obtingut bona nota, en l’àrea social la nota només pot ser qualificada d’excel·lent. En són bons exemples la participació al torneig d’Anaitasuna durant la Setmana Santa, on el club va poder presentar sis equips formatius (el màxim possible) i que va resultar un èxit organitzatiu, i així ho van manifestar les famílies de les joves jugadores i jugadors que van anar a Pamplona. O el rècord d’inscripcions al campus d’estiu que per segon any seguit es farà a Serinyà. Tot just va fer falta una setmana per a omplir les places disponibles, i si se n’hagués diposat d’un número més alt, estem convençuts que també s’haurien omplert. Cal fer esment també dels dos partits que el primer equip va disputar al pav 3 contra el BM La Roca i l’OAR Gràcia Sabadell, on l’afició va omplir de gom a gom el pavelló, animant en tot moment de manera entusiasta els nostres, en un ambient extraordinari, on vàrem gaudir d’un espectacle de primer nivell malgrat les dues derrotes. I el mes vinent tornarem a viure unes noves Jornades d’handbol escolar a La Floresta, en col·laboració amb l’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom (OMET) i el primer torneig de base de la història del nostre club, que serà un torneig femení.

Tot plegat ens fa dir que el club viu un molt bon moment present i té per endavant un magnífic futur que ens engresca a tots. I si això és així és gràcies als que ho feu possible: cadascuna de les jugadores i els jugadors de tots els equips del club, les seves entrenadores i entrenadors, delegades i delegats -el tresor de l’Handbol Sant Cugat-, els familiars, els socis, els patrocinadors i la nostra gran afició.

Julià López-Arenas

President

Leave a Reply