Pas endavant pel nou pavelló d’handbol: ja tenim els terrenys comprats

El nostre president, Julià López-Arenas, va signar l’adquisició d’uns terrenys a l’avinguda de la Guinardera amb l’objectiu de començar el projecte de construcció del nostre nou pavelló, el dijous 23 de desembre. Després d’unes llargues negociacions amb el propietari dels terrenys, un particular, la transacció es va poder tancar pel valor de 217.000 euros, un import que s’haurà d’abonar abans del juliol del 2022.

Pla del projecte del nostre nou pavelló.

Amb la intenció de poder arribar al termini pactat, des del club s’ha arribat a un acord amb CaixaBank, el qual finançarà tant la compra del terreny com la posterior execució del projecte. Amb això, en els pròxims mesos, des del club obrirem el procés de licitació per escollir quina empresa s’encarregarà de la construcció del nou pavelló.

Julià López-Arenas es mostra molt satisfet amb el projecte: «Estem molt contents de poder anunciar aquesta adquisició abans del 2022, i és que era un dels objectius que teníem marcats per aquesta temporada. Volem seguir creixent com a club, i és que en un futur no molt llunyà volem ser equip de la Lliga Asobal».

Render del pavelló que se situarà a l’avinguda de La Guinardera

El pavelló, el qual serà cobert, tindrà un aforament de 2.500 persones i comptarà amb un espai de 700 metres quadrats. A més de la zona de pista, el projecte urbanístic contempla 10 vestuaris, 4 sales polivalents, 1 gimnàs i un espai en el qual s’habilitarà un bar. D’altra banda, en la zona exterior, s’ubicarà un pàrquing amb 125 places per a cotxes i 30 per a motocicletes.

Amb tot, el pavelló s’anomenarà Palau d’Handbol Josep Lluís Rius per retre homenatge al President Honorífic del club, el qual va liderar el nostre Handbol Sant Cugat durant 15 anys. No obstant això, el club obrirà un procés per escollir el nom comercial, el qual s’escollirà entre els nostres patrocinadors: Catalana Occident, Moventis, JVC, J.M. Tornilleria Arfont i Persianes Tarrago.

FOTO: Terreny en el qual s’ubicarà el nostre nou pavelló

Leave a Reply