Partit molt solvent del masculí per oblidar l’ensopegada de la darrera jornada

El nostre primer equip masculí s’ha refet de l’empat de la darrera jornada a casa del HAPO Joventut Mataró, i és que els nois han vençut 38 a 26 a l’Handbol Poblenou, el dissabte 3 de desembre. Des del primer quart, els jugadors han estat molt seriosos en defensa i han recuperat un dels ADN del club. A més, tot i tenir una renda favorable des del pas pels vestidors, en cap moment hem abaixat els braços, mostrant així l’ambició de tots els jugadors els 60 minuts.

Els nostres jugadors no han pogut mostrar una bona posada en escena (0 a 2), no obstant això, un cop superat aquest deslluït inici, hem pogut capgirar l’electrònic (4 a 2), gràcies a la tasca defensiva i a les bones aturades de Pol Varela. Segons ha avançat el primer parcial, el to defensiu dels jugadors s’ha incrementat i això ens ha permès robar pilotes i poder aprofitar la velocitat de jugadors com Martí Ruiz per obrir una escletxa en el marcador (11 a 6). A més, tot i que els visitants han buscat reenganxar-se en el matx (12 a 9), hem acabat agafant una renda important gràcies a l’encert dels nostres extrems Guillem Pallarès i Oriol Cortés (17 a 10), que han acabat la 1a part amb 2 gols cadascun.

Tot i l’avantatge, en l’inici de la 2a part no hem abaixat la intensitat, i arran de l’habilitat de Mikel Rubiño, amb 3 dianes només començar, hem pogut trencar el partit (22 a 11). A més, la potència de Pau Ortega i Oriol Vaz ens ha ajudat a mantenir en tot moment l’avantatge en l’electrònic (27 a 17). Amb el partit més que trencat, i amb l’Handbol Poblenou a la desesperada per buscar l’èpica, hem pogut trobar més espais i buscar jugades ràpides per dilapidar qualsevol opció de remuntada rival, en un partit en el qual Jan Rof (amb 7 gols) i Mikel Rubiño i Martí Ruiz (amb 5), han estat els màxims anotadors.

El nostre capità Oriol Cortés destaca haver aconseguit el triomf amb un gran exercici defensiu: «Estem molt contents d’aquesta victòria, i més després d’empatar a casa el HAPO Joventut Mataró, un resultat que potser no estava en els nostres plans. A més, ha sigut un cop sobre la taula, ja que moltes a vegades acabem guanyant d’1 o 2 gols, perquè pequem d’adaptar-nos del joc rival. D’altra banda, crec que estàvem arrossegant una baixa intensitat defensiva i en aquest triomf ho hem fet a un gran nivell, i s’ha notat tant pel resultat com per les sensacions».

Amb el triomf, l’equip manté el ple de victòries a la ZEM Rambla del Celler i aprofitem la desfeta de l’Handbol Sant Joan Despí per recuperar la 2a posició. En la pròxima jornada, visitarem l’Handbol Terrassa,el diumenge 11 de desembre. «Hem de seguir amb el mateix objectiu, guanyar tots els partits i no arronsar-nos» ha sentenciat Cortés.

Nielo Ballart

Leave a Reply