Nou triomf del masculí per mantenir el ple de victòries com a locals

El nostre primer equip masculí ha guanyat 30 a 25 a la Unió Esportiva Sarrià, en un partit en el qual els nostres nois han anat creixent en defensa, el dissabte 5 de novembre. Tot i que no ha estat el dia de més encert dels nostres nois, Jan Rof, amb una desena de gols, ha estat determinant per allargar la nostra dinàmica com a locals, mantenint el ple de victòries.

El partit no ha començat de la millor manera per als nostres interessos, i és que tot i que semblava que arrencàvem amb frescor, els visitants aprofitaven una exclusió d’Héctor Gómez per obrir una escletxa en el marcador (4 a 6). Els nostres, però, han asserenat el seu joc i amb Jordi Sancho portant el control, hem capgirat el partit (9 a 7). Una exclusió, aquest cop de Pau Ortega, ens ha tornat a perjudicar, tanmateix, dues individualitats dels nostres extrems Martí Ruiz i Oriol Cortés ens han donat l’avantatge al pas pels vestidors (12 a 10).

En l’inici de la 2a part, els nois, liderats per Dídac Pallarès en defensa, han pogut tancar espais
i això ens ha permès arribar amb més facilitat a la porteria contrària, aprofitant Jan Rof per trencar el partit (16 a 11). Amb la diferència favorable, els visitants han començat a acumular imprecisions que hem aprofitat amb un endollat Pol Navarro per seguir dominant amb mà sòlida el partit (21 a 15) i gràcies també a les bones intervencions sota pals de Joan Costa. En els darrers 10 minuts, els visitants han intentat retallar distàncies, però cada vegada que veien una escletxa de llum es trobaven amb un encertadíssim Jan Rof, determinant en la victòria per 30 a 25.

En acabar el partit, Jan Rof ha destacat la gran tasca defensiva de l’equip: «Hem guanyat a un equip que l’any passat competia en la Divisió d’Honor de Plata, i és que hem sortit a per totes i hem tirat endavant el partit, tot fruit d’una gran defensa. Això ha estat clau per poder agafar diferència en el marcador».

 

Amb aquesta victòria, els nois segueixen sumant de 2 en 2 com a locals i escalen fins a la 3a posició de la classificació, a només 1 punt del líder, el Bm. La Roca. En la pròxima jornada, l’equip visitarà la pista de l’Handbol Banyoles amb el propòsit de continuar allargant la bona dinàmica de l’inici de temporada.

Nielo Ballart

Leave a Reply