Nou pas de gegant del femení per acaronar l’ascens

El nostre sènior femení va aconseguir una victòria clau en el seu objectiu de ser equip de Lliga Catalana, i és que les noies es van imposar 23 a 30 al CH Vilanova del Camí, el dissabte 20 d’abril. Tot i que no va ser un partit brillant de l’equip, l’ambició, la persistència, el sacrifici i la convicció van ser claus per sumar 2 punts d’or que ens permeten acaronar l’ascens, quan resten 3 jornades perquè acabi la competició.

Així doncs, inici travat per part de les nostres, amb protagonisme pel pas endavant de Xell Llopis sota pals. A més, bon rol defensiu d’Helena Barajas, que ens permetia anar tota l’estona per davant en l’electrònic, però sense poder obrir una escletxa, amb el 13 a 14 al pas pels vestidors. En la represa, el canvi de ritme de les noies, liderades per Júlia Ponce, ens donava ales, i amb un parcial de 0 a 7, aconseguíem posar terra per mig. En el tram final, les rivals ho van intentar de totes maneres, però vam saber mantenir en tot moment el nostre avantatge, gràcies a les aturades de Laura Vidal i a l’encert des de l’extrem de Jana Vergara.

Amb aquest triomf, el femení segueix defensant la 3a posició de la 1a Catalana i darrera que dona l’ascens a Lliga Catalana, amb un avantatge de 4 punts respecte al nostre immediat perseguidor, l’Handbol Sant Quirze B. En la pròxima jornada, les nostres noies buscaran certificar l’ascens precisament rebent el filial del conjunt santquirzenc, en un duel que pot passar a la història del club, el dissabte 27 d’abril a les 20:30 hores.

Nielo Ballart

Leave a Reply