L’equip Infantil Vermell Femení i el Juvenil A Masculí classificats per les semifinals de la Copa Catalana

Fita històrica de les noies del Handbol Sant Cugat que també van entrar al Top 6 de la Lliga Catalana.

Fita històrica de les noies del Handbol Sant Cugat que també van entrar al Top 6 de la Lliga Catalana.

Acabant la temporada 2018-2018 pel Club Handbol Sant Cugat, hem de ressaltar que ha estat una temprada molt especial per la branca femenina, d’on ha sorgit una generació amb molt de futur. Un grup de noies molt joves, amb ganes d’aprendre i molta ambició.

L’equip infantil femení va començar sorprenent a tothom a l’aconseguir per primer cop una plaça per competir en la màxima categoria. Fet això, semblava que només participant a lliga catalana ja haurien complert l’objectiu, però novament ens van sorprendre a l’entrar al TOP 6, al costat de clubs amb molta més tradició en handbol base femení. Acabada la lliga, ara opten al TOP 4 a la Copa catalana, el que tancarà una temporada excepcional, on han crescut com a persones, com a jugadores i com a equip. Gràcies noies, gràcies Héctor i gràcies Marta.

Una generació tant en la branca Femenina com en la Masculina que permet encarar el futur del Club amb optimisme i carregat de ganes d’aprendre i molta ambició.

S’albira un tancament de temporada excepcional pel Club; felicitats a les jugadores i jugadors, a l’staff tècnic i també a les famílies que gaudeixen del Handbol amb els seus fills i filles cada setmana.

Leave a Reply