L’afició, el vuitè jugador.

L’esport està ple de tòpics; llocs comuns que, no pel fet de ser-ho, deixen de ser veritats com a punys. Que els equips juguen com entrenen, és un tòpic; però és així: amb la qualitat només, sense l’esforç, sense el compromís, sense donar el millor de cadascú i de cadascuna en totes les sessions d’entrenament, un equip no farà bons partits. Si s’entrena malament, es competirà malament. S’estarà lluny, a més a més, de l’exemplaritat que hom n’espera. Que l’afició és el vuitè jugador és un altre tòpic, un altre lloc comú. Una graderia plena de gom a gom, animant, esdevé el vuitè jugador; és oxígen, energia, benzina pels que estan damunt la pista; l’alè que els empeny a anar una passa més enllà; que els apropa a la victòria.

Permeteu-me que us digui -tot i que molts ja ho sabreu- que el nostre primer equip, si es troba on es troba a la classificació és, a banda de per la gran qualitat de tots els jugadors de la plantilla i dels dos entrenadors, pel treball que fan setmana rere setmana en cada entrenament. Us asseguro que aquests nois estan treballant de valent, sense estalviar-se esforços, deixant-se la pell per millorar cada dia. I és així com mostren el compromís amb el club; el seu comportament és exemplar i mereixen l’aplaudiment de tothom.

Fem, doncs, realitat el tòpic, el lloc comú: que l’afició sigui el vuitè jugador. Dissabte vinent omplim el pavelló i siguem el vuitè jugador que enlairi l’equip fins el primer lloc de la classificació. Animem-los, fem del Pav 3 un fortí, conduïm-los a la victòria. Ajudem-los a fer realitat el somni de tot un club! Força SantCu!

Julià López-Arenas
President

Leave a Reply