La pressió i els nervis poden amb el nostre sènior femení

El primer equip femení no ha estat capaç de donar un cop sobre la taula en el seu crucial partit davant l’Handbol Sant Quirze B, i és que les jugadores han perdut 24 a 29, el diumenge 12 de desembre. L’equip, tot i no trobar el seu joc, ha arribat amb vida en el tram final, però la falta d’encert de les nostres ha acabat condemnant el sènior femení.

Així doncs, les noies s’han trobat des del primer moment amb dificultats per desplegar el seu joc, sobretot en l’apartat ofensiu, fet que ha permès que les visitants poguessin escapar-se en el marcador, amb un avantatge de 6 gols. Les jugadores, però, han pogut aturar la sagnia golejadora i, en el tram final, han aconseguit retallar distàncies, col·locat en 10 a 13 al pas pels vestidors.

En la represa, el nostre sènior ha sortit molt més endollat i, amb només 3 minuts, ha aconseguit igualar el partit. A partir d’aquí, el partit ha estat un continuo intercanvi d’arribades pels dos conjunts fins als darrers 5 minuts. Els nervis, però, han traït a les jugadores que, quan han vist que queien per 2 gols, s’han deixat anar i han acabat perdent de 5 (24 a 29).

Marta Fernández, capitana del nostre equip, ha estat autocrítica amb la derrota: «És veritat que des del principi ens ha costat molt entrar en el partit, sobretot en atac, i no hem pogut trobar el nostre joc. Tot i que hem pogut remuntar, no hem estat capaces d’anotar els gols decisius, mentre que les rivals sí».

Amb la desfeta, el primer equip cau a la 2a posició, i és que les rivals d’avui, que han decantat el goal average a favor seu després del 25 a 25 de la primera volta, han igualat en la classificació al nostre femení. En la pròxima jornada, visitarem la difícil pista de l’Handbol Lleida Pardinyes, 3r classificat i a 1 punt nostre. «Amb la derrota davant el Sant Quirze B, estem obligades a guanyar en aquesta complicada pista» ha sentenciat la capitana del sènior.

Nielo Ballart

Leave a Reply