JA TENIM LA LOTERIA DE NADAL!!

Com molts de vosaltres sabeu, la venta de loteria, a banda de ser una tradició al club, suposa una ajuda important per a la seva economia. Aquest any de manera excepcional, a causa de les restriccions de mobilitat i reunió de persones que no formen grup estable i amb l’objectiu de limitar al màxim el contacte entre persones i evitar posar en risc a ningú, la compra i recepció de la loteria de Nadal seguirà el següent procediment:

  1. Entreu a https://handbolsantcugat.org/loteria-de-nadal/
  2. Indiqueu el nom i cognom, DNI i adreça electrònica de la persona que fa la compra.
  3. Indiqueu el número de butlletes que voleu comprar i la quantitat corresponent al nombre de butlletes. 1 talonari són 20 butlletes. 1 butlleta son 3€
  4. El sistema us enviarà al correu electrònic que heu indicat un certificat amb el nombre de butlletes i la quantitat de diners que s’ingressen a compte de la loteria.
  5. La persona compradora haurà de fer l’ingrés de la quantitat que s’ha consignat en el següent compte bancari ES27 2100 6434 1621 0006 9823 i fer constar en el camp concepte Loteria HSC + Nom i cognom de la persona que omple el formulari.
  6. Cal que guardeu el justificant bancari. Sense aquest justificant i cap reserva no serà vàlida i s’haurà de presentar en cas d’haver d’abonar el premi.
  7. Si no voleu comprar loteria, podeu fer una petita donació al club en el mateix compte bancari. Qualsevol import, el que sigui, serà ben rebut i ens ajudarà a tirar endavant.

Leave a Reply