IX Edició del Torneig Nacional d’Handbol Base “Setmana Santa, Handbol Anaitasuna”, Pamplona del 6 al 9 d’abril de 2023

Un any més som a les portes d’una de les activitats més esperades de la temporada: la participació al Torneig d’Anaitasuna, a Pamplona. Enguany celebrarà l’edició número nou, i l’Handbol Sant Cugat ha estat present al prestigiós torneig des de la primera edició.

Segona edició del Torneig de la SCDR Anaitasuna. Fins a sis jugadors de la fotografia encara estan al club. Els reconeixeu?

Tots els que teniu la sort d’haver acompanyat alguna vegada les vostres filles o els vostres fills, coneixeu com d’important és per a tots i totes haver format part de l’expedició del club a Pamplona. El Torneig d’Anaitasuna no només és una ocasió inmillorable per a seguir creixent com a jugadores i jugadors gaudint del nostre esport; és també una oportunitat única per a viure una experiència enriquidora pel fet que a Pamplona es fomenten com a pocs altres llocs valors com la convivència i la companyonia, estimulant la vida social, tant amb la resta de nois i noies del nostre club, com amb jugadors i jugadores d’altres clubs d’arreu que també es desplacen fins a Pamplona per a viure i gaudir d’aquest gran esdeveniment. I pels que hi aneu per primera vegada, estic segur que gaudireu de veure com de bé s’ho passen les vostres filles o els vostres fills, i us quedaran ganes de tornar a repetir.

A banda de l’activitat de partits, el torneig permet conèixer la ciutat de Pamplona. Entre partit i partit hi ha temps per a fer una mica de turisme i gaudir de la seva cultura i, especialment, de la seva gastronomia. Fer una passejada per la capital i entaular-se, juntament amb l’assistència els partits d’handbol, fa que la participació al torneig esdevingui una experiència tan especial

Cal tenir present que l’objectiu principal del club participant al torneig no és obtenir els millors resultats esportius possibles. Per suposat que tots els nostres esportistes, quan salten a pista, competeixien donant el millor que tenen; però com a club l’objectiu que tenim és que fer que el número més alt d’esportistes de l’Handbol Sant Cugat puguin participar de l’experiència d’anar a Pamplona.

El bon ambient i l’esportivitat, sempre presents al Torneig d’Anaitasuna.

Sigui com sigui, el cert és que els nostres equips sempre competeixen, i per això en cada edició celebrem algunes victòries. Però tant se val: el major triomf, en aquesta ocasió, és conviure durant quatre dies tots plegats, gaudint de manera especial d’un torneig extraordinari, magn´íficament organitzat per una entitat amb més de 75 anys d’història , la SCDR Anaitasuna, referent en el món de l’handbol.

El proper 6 d’abril, Dijous Sant, l’expedició de l’Handbol Sant Cugat viatjarà fins a la capital navarresa per a viure, un any més, quatre dies molt intensos. Cent deu esportistes i set entrenadors del nostre club, amb les seves famílies, gaudiran a ben segur d’un dels moments favorits de la temporada: la participació al Torneig Nacional d’Handbol Base de Setmana Santa d’Anaitasuna. Esperem que tots els que tingueu la sort de formar part d’aquesta novena edició en gaudiu de valent. Força SantCu!

Julià López-Arenas

President

Leave a Reply