Gris partit del femení que cau en la darrera acció del partit

El nostre primer equip femení ha perdut 25 a 24 davant el CH Salle Montcada, en un duel que cap dels 2 conjunts tenia res en joc, el diumenge 21 de maig. Les jugadores, en aquesta ocasió, no han pogut desplegar el bon joc que ens tenien acostumats en les darreres jornades, i amb un gol al contraatac en els darrers segons, han certificat la desfeta.

Amb això, l’inici de les nostres jugadores ha estat per oblidar, i és que en els primers minuts, les rivals estaven podent materialitzar cada acció d’atac que tenien. Les nostres, a poc a poc s’han refet, i malgrat no mostrar tot el seu potencial, hem pogut marxar amb el mínim avantatge al pas pels vestidors (13 a 14). En la represa, l’equip ha fet un pas endavant en defensa, i liderades per les aturades de Maria Estévez i la bona defensa de Paula de Gispert i Eli Freixes, hem pogut recuperar algunes sensacions. No obstant això, en atac no estàvem inspirats, aprofitant-ho les locals per posar-se 2 gols per sobre. En el tram final, les noies han tingut pilota per anotar el gol de la victòria, però en aquest enfrontament les accions d’atac se’ns han ennuegat i això ho ha aprofitat el CH Salle Montcada per, amb un contraatac, endur-se els 2 punts en els darrers segons.

En acabar el duel, el nostre tècnic, Marc González, ha lamentat no haver pogut demostrar tot el nostre potencial: «És veritat que ja no ens estem jugant res, però ha estat un partit gris, i és una pena, després de tot el que vam demostrar contra el CH Garbí de Palafrugell. Crec que el partit d’avui no representa tota la millora que hem tingut aquesta temporada».

Amb la derrota, les noies es mantenen en la 5a posició de la fase d’ascens i acomiadaran la competició la pròxima setmana rebent l’Handbol Gavà B, amb la idea de donar un darrer triomf a la nostra afició.

Nielo Ballart

Leave a Reply