Gràcies per tant; gràcies per tot.

Aviat, d’ací a dos anys, celebrarem el 50è aniversari de la fundació de l’Handbol Sant Cugat. La història del nostre club no està farcida de grans èxits ni de fites extraordinàries. Al llarg dels gairebé cinquanta anys hem celebrat alguns ascensos i alguna que altra victòria més important pels que estimem el club que realment transcendent. De la nostra modesta història hom en recorda, sobre tot, les petites passes que any rere any anem fent; el fet que avui, som una mica més grans que ahir. Mirant no massa temporades enrere el primer equip del club militava a la Lliga Catalana i avui és el segon equip qui ho fa. No fa tant temps al club hi havia només un equip femení i avui en són cinc. L’any 1.973 aquest club es fundava amb un únic equip i avui sou més de tres-cents jugadores i jugadors repartits en dinou equips.

Però malgrat la nostra sigui la història d’un club modest, malgrat els èxits que celebrem siguin igualment modestos, tots els que estimem l’Handbol Sant Cugat i ens en sentim partíceps n’estem orgullosos quan arriben. No per modestos, doncs, els petits èxits del club els hem de deixar de celebrar. I enguany, en una temporada tan difícil, vosaltres, el primer equip, l’equip en el que tota la resta d’equips del club s’emmirallen, vosaltres heu fet història. Els vint-i-dos jugadors de la plantilla i el primer i el segon entrenador no només heu assolit la millor classificació de mai a la Primera Divisió Nacional; ens heu mostrat el vostre compromís amb el club al llarg de tota la temporada; no heu abaixat mai els braços, ni en els moments dolents que heu viscut. Amb la vostra actitud heu fet que tots ens sentíssim orgullosos de pertànyer al club. Ens heu representat de la millor de les maneres.

El passat mes d’agost us vaig dir que la pista ja ens posaria al lloc que ens correspongués –i ens ha deixat molt amunt- però que com a president del club us demanava compromís i exemplaritat. Avui, finalitzada la competició, vull fer un reconeixement del compromís i de la actitud exemplar que des del primer partit fins a l’últim ens heu demostrat. Reconeixement i alhora gratitud per tot el que heu donat al club, que ha estat molt. Andrei Xepkin, Maikel Núñez, Joan Ramírez, Bernat Tous, Adrià León, Arnau Domingo, Hèctor Gómez, Pau Martínez, Bernat Abadal, Marc Aballí, Oriol Cortés, Dani Ferrer, Oriol Peracaula, Joan Costa, Aleix Vaz, Guillem Correro, Izan Alonso, Marc Jordan, Oriol Vaz, Mikel Rubiño, Erik Villalba, Guillem Pallarés, Pol Navarro i Dídac Pallarés: formeu part amb lletres grosses de la història del club. Gràcies per tant; gràcies per tot.

Força SantCu!

Julià López-Arenas

President del Club Hanbol Sant Cugat

Leave a Reply