Goodbye Vice President!

Les persones passen i els clubs romanen. En aquests gairebé cinquanta anys d’història de l’Handbol Sant Cugat han estat moltes les persones que han escrit pàgines brillants i que són recordades de manera especial. A la pista han vestit la nostra samarreta grans jugadors; des de la graderia i els despatxos, d’altres han contribuït a fer més gran el club. La tasca de tots ells ha estat especialment valuosa.

A l’actual junta directiva tenim la inmensa fortuna d’haver pogut comptar amb l’Iñaki. Juan Ignacio Zurbano Fernández, «Iñaki», nascut a Donosti però santcugatenc des de fa molt anys, es va vincular al club quan el seu fill Ander, va començar a jugar a la categoria infantil. Després Gorka, el petit dels Zurbano, va seguir les mateixes passes. Iñaki, que des de bon començament va mostrar com a delegat el seu compromís amb el club, arribat el moment va acceptar assumir la responsabilitat de formar part de la junta directiva. Com a vicepresident primer -i president en funcions de juny a setembre- ha liderat la junta. La seva enorme generositat i extraordinària capacitat de treball s’han fet paleses diàriament des de que es va fer càrrec de la vicepresidència del club. En topar-nos amb la pandèmia, es va posar al capdavant del club assumint-ne el lideratge: mai podrem reconèixer-li suficientment la seva tasca creant i posant en funcionament el protocol d’actuació enfront la Covid-19, ocupant-se personalment de la relació amb les federacions catalana i espanyola d’handbol i amb els serveis de vigilància epidemiològica, vetllant sempre per la salut de jugadores i jugadors, dels tècnics, taules i àrbitres, i tenint cura del bon funcionament del club. Va ser un colós. La seva preocupació tenaç perque aquest tresor que són els delegats dels equips en tot moment es sentin recolzats i valorats en la seva tasca, ha estat una constant des del primer moment. Aquestes són només dues de les incomptables mostres del seu compromís, generositat, i capacitat de treball.

L’Iñaki Ja forma part amb lletres d’or de la història de l’Handbol Sant Cugat. Però, a la seva professió, no ha pogut rebutjar l’oferta per a seguir creixent professionalment i passar a jugar a les grans lligues del món empresarial. Els Zurbano fan les maletes per travessar l’Atlàntic i instal·lar-se a Houston, Texas. Allà, des del setembre vinent, seguirà exercint la seva capacitat de lideratge. L’Iñaki sap que tots li desitgem la millor de les sorts; que estem contents i orgullosos del pas que fa. S’allunya un amic i perdem el millor vicepresident de la història del club. Et trobarem a faltar. Trobarem a faltar que posis el seny quan alguns perdem el nord; trobarem a faltar el teu sentit de l’humor. Ens quedaran, però, els molts records de les estones que hem pogut passar plegats. El club romandrà, és clar; però ja res serà el mateix sense tu. Goodbye, Vice President. We wish you the very best. Agur, Iñaki!

Julià López-Arenas. President.

Leave a Reply