Felicitacions de Nadal

Aquests dies previs a les festes de Nadal, i abans de desitjar-vos que en gaudiu amb la gent que més estimeu, voldria aprofitar per a agraïr-vos tot el treball que esteu fent. Les sessions d’entrenament, el compromís cap els companys i l’staff i, en definitiva, cap el club. Ens consta que, tot i les difícils condicions que ens ha posat el virus, esteu entrenant amb les mateixes ganes i il·lusió com si haguéssiu de jugar cada cap de setmana. Tanta feina ben feta estem convençuts que es traduïrà en bons resultats quan, ben aviat, es puguin reprendre les competicions.

Sabem que teniu ganes de competir i heu de saber que tots tenim moltes ganes de gaudir veient-vos tornar a jugar. Tots, al club, estem contents i ens sentim orgullosos de la vostra feina perquè cada setmana estan canviant les normatives i restriccions, i continueu entrenant sense defallir. Mereixeu l’admiració de tot el club!

Us desitjo que tingueu molt bon Nadal, que pogueu passar aquests dies amb els vostres tot complint els consells que ens fan arribar les autoritats sanitàries, i que la màgia del Nadal us porti felicitat.

Ens retrobarem a les pistes molt aviat ja al 2021, amb la ferma esperança que tot es vagi normalitzant.

Força SantCu!

Julià Lopez Arenas
President Handbol Sant Cugat

Leave a Reply