El nostre juvenil, flamant campió de la Copa Catalana

El masculí juvenil és el nou campió de la Copa Catalana, i és que els nostres jugadors van guanyar 32 a 31 a l’Handbol Igualada, en la final de la competició, que es va disputar el diumenge 11 de juny. Els nostres nois van demostrar tot el seu talent i potencial, i amb aquest títol, arrodoneixen una temporada per emmarcar, després d’haver sigut l’únic conjunt del planter que ha assolit la classificació per al Top-8 de Lliga Catalana.

El partit no va ser pas fàcil, i és que els nostres nois van haver de suar de valent la samarreta. No obstant això, en tot moment van demostrar la seva ambició i van estar guiats per l’olfacte golejador de Guillem Sanmartín i la potència d’Ares Barbero. Tot i les dificultats del duel, els nostres jugadors van donar la cara i van saber rendir en la final, per acabar guanyant 32 a 31.

El títol dels nostres nois té molt mèrit, i és que en les semifinals van ser capaços de guanyar 28 a 30 a l’Handbol Molins. En la fase de grups, a més, van demostrar la seva tenacitat, en acabar primers del grup C en vèncer 34 a 40 al Bm. La Roca, 27 a 38 a l’OAR Gràcia Sabadell i 27 a 21 al Sant Martí Adrianenc B. «La final va estar molt disputada, amb molta alternança en el marcador, en un duel de molt ritme per part els 2 equips. Teníem clar que havíem d’aturar el seu contragol per poder endur-nos el campionat i els jugadors ho van entendre i ho van dur a terme. A més, vam fer molt mal jugant amb 2 pivots. Tots els nois han fet un gran treball i es mereixien aquest final» explicava el tècnic, Jordi Tomàs.

Nielo Ballart

Leave a Reply