El masculí tomba la bèstia negra de la darrera temporada

El nostre primer equip masculí va aconseguir un triomf de prestigi en la complicada pista de l’Handbol Esplugues, i és que els nois van vèncer 29 a 31, el dissabte 9 de desembre. Tot i la dificultat de jugar contra una defensa molt plana, vam saber trobar els espais davant un sòlid equip per així seguir de ple en la lluita per les fases d’ascens.

Igualtat total des del xiulet inicial, amb alternatives per parts dels dos equips. En els primers compassos, Jordi Sancho liderava la nostra ofensiva, mentre que Dídac Pallarès i Joan López-Arenas s’encarregaven de tancar espais darrere (5 a 5). Amb el pas dels minuts, l’olfacte golejador d’Àlex Ortega ens donava el primer avantatge (10 a 12), aconseguint una diferència que es mantindria en el marcador al pas pels vestidors gràcies a la connexió entre Sergi German i Jordi Sancho (14 a 16).

En la represa, els nois demostraven totes la seva garra, i aprofitant els llançaments per l’escaire de Jordi Sancho, arribàvem a tenir un còmode avantatge (16 a 20). Els locals, però, no van tirar en cap moment la tovallola, i si no van poder capgirar el resultat va ser gràcies al recital d’aturades de Joan Costa sota pals (21 a 22). En el tram final, la lectura d’espais d’Aleix Vaz va ser determinant perquè poguéssim sumar els 2 punts (29 a 31) i guanyar l’únic equip amb el qual no vam poder puntuar la temporada passada.

El nostre especialista defensiu Joan López-Arenas va destacar la importància de ser sòlids darrere: «Hem defensat com sabem, junts, consistents i amb ajudes, cosa que ens va faltar per exemple en la derrota vers el Bm. La Roca. És una victòria molt important perquè es permet seguir en la bona dinàmica, i més tenint en compte l’inici irregular que vam fer de competició i les múltiples baixes que hem patit»:

Amb aquest triomf, els nostres nois segueixen en la 3a posició del grup D i mantenen l’objectiu de les fases d’ascens a només 2 punts de distància. En la pròxima jornada, l’equip rebrà la visita de l’Handbol Molins, en el darrer compromís de la 1a volta.

Nielo Ballart

Leave a Reply