El Juvenil demostra la seva projecció i es classifica pel TOP-8

El nostre juvenil masculí ha aconseguit una fita importantíssima, i és que els nois, tot i ser la majoria de primer any, s’han classificat entre els 8 millors equips de Catalunya. La victòria de l’equip davant la Fundació Handbol Sant Vicenç per 34 a 32, el diumenge 6 de febrer, va ser clau per certificar el bitllet del juvenil al TOP-8.

L’equip, un dels més joves de la competició, ha competit de tu davant alguns dels millors planters de l’handbol català. Amb això, el juvenil ha acabat en la 4a posició del grup A, amb un balanç de 7 victòries i 7 derrotes, situant-se 5 punts per sobre del seu immediat perseguidor, l‘Handbol Cooperativa Sant Boi.

Jordi Tomás, entrenador de l’equip, mostra la seva satisfacció amb aquesta fita: «Estem molt contents. És un grup molt interessant i, tot i que teníem la il·lusió de poder optar a estar en el TOP-8, no ens ho plantejàvem com un objectiu».

En aquest TOP-8, els conjunts classificats arrossegaran els punts aconseguits amb els rivals que també s’han classificat. Amb això, el juvenil començarà la 2a fase amb 0 punts, i és que tant en l’anada com en la tornada del grup A, va caure amb el Bm. Granollers, amb el Bm. La Roca i l’Handbol Molins. D’altra banda, els nois es veuran les cares amb els 4 classificats del grup B (el FC Barcelona, el Bm. Granollers B, l’AEH Les Franqueses i l’Handbol Esplugues) a doble partit, ja quasi sense opcions d’acabar entre els 4 primers classificats. «Volem seguir treballant, millorant tot el que podem i gaudir de l’experiència. És un grup amb molta projecció» ha sentenciat Tomás.

Nielo Ballart

Leave a Reply