El femení torna a ser un fortí com a local i guanya amb contundència

Les nostres noies van tornar a fer-se fortes davant de l’afició, i és que el sènior femení va poder guanyar 32 a 22 a l’HC Perelló, el dissabte 18 de novembre. Tot i un inici discret, l’equip va poder anar evolucionant segons avançaven els minuts i va poder encadenar el seu 3r triomf a la ZEM Rambla del Celler, en un duel on vam veure resultats de la defensa 5-1.

Així doncs, l’inici del duel no va ser el desitjat, i és que les jugadores es van adaptar al joc estàtic de les rivals, arribant a l’equador del primer temps amb un disminuït 5 a 5. En aquest partit, però, el sènior femení estrenava una defensa 5-1, amb una Martina Pablo d’avançada, que va resultar fonamental per recuperar pilotes i poder sortir al contraatac. A més, l’aportació ofensiva d’Aina Fortuny des de l’extrem era clau per marxar amb avantatge al pas pels vestidors (15 a 10).

En la represa, l’actitud de l’equip continuava amb escreix, i catapultats per la bona defensa de Paula de Gispert i Helena Barajas, les noies seguien per davant en l’electrònic (20 a 14). En un partit amb rotacions i minuts per quasi totes les jugadores, el lideratge de Berta Riba des del central i l’habilitat d’Arantxa Bueno des del lateral donava ales a les nostres noies (26 a 18), e, un duel que acabaven guanyant finalment de 10 gols.

La nostra pivot Jana Paracolls ressaltava l’èxit de la recentment estrenada defensa 5-1: «Hem estat treballant aquestes setmanes en una nova defensa, que hem pogut aplicar durant el partit. Això és positiu, perquè ens demostra que amb més treball poden sortir encara coses millor. Ha sigut un partit, que tot i que no hem començat de la millor manera, hem pogut anar treballant des del principi i progressant el nostre joc per acabar vencent».

Amb aquesta victòria, les noies se situen en la 8a posició, a 3 punts de la desitjada 3a plaça, darrera plaça que dona accés a l’ascens. En la pròxima jornada, el nostre sènior femení visitarà la pista del CH Ascó, conjunt que és 4t en la taula classificatòria i que encadena 3 jornades sense guanyar.

Nielo Ballart

Leave a Reply