El femení s’estrena en la competició amb una solvent victòria contra l’HC Laietà Argentona

El femení arrenca la temporada amb una bona victòria, després d’imposar-se 30 a 24 a l’HC Laietà Argentona, el diumenge 17 de setembre. Les noies, no obstant això, han hagut de fer un exercici de resistència, i és que les rivals no han tirat la tovallola en cap moment, complicant més del compte el triomf.

Amb això, la posada en escena del nostre femení ha estat per emmarcar (6 a 1), amb una Maria Solà molt solvent sota pals i una Djuna Modrego i una Lola González molt encertades de cara a porteria. A més, el joc interior de Laia Gamito estava fent estralls en la defensa rival i això ho aprofitava Júlia Ponce per mantenir l’equip per davant en l’electrònic (10 a 5). La bona entesa de les jugadores, així, ha estat clau per marxar dominant el partit al pas pels vestidors (15 a 11).

En la represa, però, les visitants han fet un pas endavant, i les nostres jugadores han patit el joc i l’habilitat de la central rival (17 a 16). Això ha fet reaccionar a Júlia Ponce, que s’ha carregat la responsabilitat golejadora de l’equip i ha pogut donar una mica d’oxigen al femení (23 a 20). En el tram final, l’entrada de Judith Serrano a la porteria ha estat clau per poder sentenciar el partit en els contraatacs.

En acabar el partit, Djuna Modrego ha valorat el debut amb victòria de les noies: «Hem començat molt bé, entenent-nos col·lectivament, però després hem abaixat els braços, i les rivals és un equip que fa feina tot el partit, que no abaixen el nivell i si et despistes et poden donar problemes. En la 2a part hem recuperat l’actitud i al final el resultat ha estat bo, però no ens podem permetrà moments de feblesa o de falta d’encert de cara a porteria. Som un equip acabat de formar i encara ens queden coses per aprendre les unes de les altres».

Amb tot, les noies arrenquen amb bon peu la competició, en sumar els 2 primers punts de la temporada. En la pròxima jornada, el femení visitarà la pista de l’Handbol Santpedor, el diumenge 24 de setembre a les 16:15 hores, amb l’objectiu d’allargar el bon inici de la 1a Catalana.

Nielo Ballart

Leave a Reply