El femení segueix en bona dinàmica, tot i la falta de punteria de les nostres jugadores

El nostre primer equip femení ha sumat 2 punts en la lluita per les fases d’ascens, i és que les nostres jugadores s’han imposat 28 a 22 a l’Handbol La Garriga, el dissabte 22 d’abril. Tot i el triomf de les noies, no ha estat un partit brillant per a nosaltres, ja que hem estat molt erràtiques en el llançament.

Els compassos inicials han estat de molta igualtat, i és que tot i que hem aprofitat els espais generats per les nostres dobles pivots, estàvem cometent un seguit d’errades que no ens permetien obrir una escletxa en el marcador (4 a 4). El pas dels minuts semblava que era favorable per a les visitants, les quals aconseguien una renda de 2 gols d’avantatge, tanmateix, Xell LlopisDjuna Modrego no estaven disposades a permetre que les rivals s’escapessin en l’electrònic (10 a 10). En el tram final del primer parcial, les aturades de Maria Solà i l’encert de Clàudia Ribó ens han donat ales, i podríem haver ampliat més la nostra renda, si no hagués estat pel bon paper de la portera rival (15 a 12).

En la represa del duel no hem pogut mantenir les bones sensacions amb les quals estàvem en els minuts finals de la 1a part, i hem vist com les visitants ens retallaven distàncies, tot i les grans intervencions de Maria Estèvez (18 a 17). Les nostres han sabut reaccionar quan pitjor s’estaven posant les coses, aprofitant la velocitat de jugadores com Laia Guerrero (23 a 20) per recuperar l’avantatge perdut. Ja en els minuts finals, Aran Bueno ha sabut aprofitar els espais que generaven les nostres jugadores per acabar amb el definitiu 28 a 22.

En acabar el partit, la nostra extrem Clàudia Ribó ha destacat la solidesa defensiva de l’equip per sumar els 2 punts: «En l’inici ens ha costat bastant, sobretot en atac, però en defensa hem estat molt fortes i això ens ha permès obrir distàncies en el marcador. La portera rival té molt mèrit, ja que ens ha aturat moltes accions, però nosaltres també hem tingut un cúmul de pals, errades i mals llançaments, que ens han dificultat agafar distància».

Amb la victòria, les noies encadenen la 3a victòria consecutiva, i aprofiten l’ensopegada de l’Handbol Sant Quirze B per situar-se a 5 punts de l’ascens, quan resten 4 jornades perquè acabi la competició. «Hem de ser optimistes, i si nosaltres fem bé la feina, encara tenim alguna opció de lluitar per l’ascens. Passi el que passi, però, hem de seguir amb la mentalitat de guanyar, guanyar i guanyar» ha sentenciat Ribó. En la pròxima jornada, el nostre femení visita la pista de l’Handbol Sant Quirze B, amb l’objectiu de retallar punts en la lluita per l’ascens.

Nielo Ballart

Leave a Reply