El femení segueix amb el peu en l’accelerador i posa la directa cap a Lliga Catalana

El nostre primer equip femení va assolir 2 punts claus de cara a l’objectiu d’estar a Lliga Catalana, i és que les noies van vèncer 35 a 24 a l’Handbol Ascó, el dissabte 13 d’abril, en un partit molt complet per part de les nostres jugadores. Les noies van tenir el control del duel en tot moment i comencen a mirar directament als ulls a l’ascens, quan resten 4 jornades perquè acabi la competició.

Així doncs, la sortida sobre el terreny de joc no podia ser millor, i és que amb els gols de Júlia Ponce i les intervencions de Laura Vidal arrencàvem amb un parcial de 6 a 1. A més, Djuna Modrego s’unia al festival anotador de les nostres, i aconseguíem obrir una escletxa important en l’electrònic (10 a 4). Una petita desconnexió, però, donava ales a les rivals, que tornaven a reenganxar-se en el partit (11 a 8), no obstant això, era un miratge, i de nou l’habilitat de Judith Garcia i la defensa de Paula de Gispert ens permetia marxar amb el 18 a 13 al pas pels vestidors.

En la represa, i sota la batuta de Lola González, l’equip exhibia un joc ràpid i vistós que era fonamental per seguir posant terra per mig en l’electrònic (26 a 17), gràcies a l’encert de la nostra central i a la potència de Júlia Ponce, a l’equador del segon parcial. Tot i l’ampli avantatge en el marcador, les nostres noies no van abaixar en cap moment els braços, i van seguir amb el peu en l’accelerador fins a arribar al 35 a 24.

Amb tot, el nostre femení segueix en la 3a i última posició que dona l’ascens a Lliga Catalana la temporada vinent, amb un avantatge de 4 punts respecte a l’Handbol Sant Quirze B, immediat perseguidor, quan resten 4 jornades perquè acabi la competició. El pròxim repte de les noies serà a casa del CH Vilanova del Camí, el dissabte 20 d’abril, en una nova prova de foc per a nosaltres per fer un pas cap a l’ascens.

Nielo Ballart

Leave a Reply