El femení mostra una exhibició en defensa i se situa líder en solitari de la classificació

El nostre sènior femení ha suat de valent per guanyar el fins aleshores líder de la competició, l’HC Ampolla, i és que les noies han guanyat 15 a 18, el dissabte 8 d’octubre. En un partit molt treballat per part de les dues defenses, les nostres han estat un nivell per sobre de les tarragonines per mantenir-se així invictes en l’inici de la competició.

L’enfrontament, no obstant això, no ha arrencat de la millor manera possible per a les nostres jugadores, i és que en els primers 15 minuts quèiem 5 a 1. Un temps mort de Marc González, però, ha estat determinant per canviar el rumb del partit i aconseguir empatar (8 a 8), abans del pas pels vestidors.

En la represa, i arran d’una exclusió rival, les noies han canviat la seva defensa de 6-0 a una defensa de 5-1, podent neutralitzar la jugadora de l’HC Ampolla que més mal ens estava fent. Això ha estat fonamental per poder obrir una petita escletxa en el tram final del partit (2 per sobre), que ha donat calma a l’equip. Una aturada de Maria Estévez d’un penal rival en l’últim minut ha estat determinant per poder sortir al contraatac i acabar sentenciant el partit (15 a 18).

Marc González, entrenador del femení, ha destacat el gran partit realitzat per les jugadores: «És una victòria que reforça molt la nostra feina. Hem pogut realitzar un parell de jugades que havíem treballat i això ens dona molta confiança. Tot i això, encara ens queda molta millora; no pot ser que rebent només 15 gols patim per guanyar».

Amb aquesta victòria, el nostre sènior encadena 3 victòries en els primers 3 partits de la competició i se situa líder de la competició. En la pròxima jornada, les noies rebran la visita del Lleida HC B, el dissabte 15 d’octubre a les 17:30 hores.

Nielo Ballart

Leave a Reply