El femení guanya per la mínima i certifica la seva participació en les fases d’ascens

El nostre sènior femení s’ha imposat 22 a 23 en la seva visita al Lleida HC, en un partit en el qual les noies han suat de valent, el dissabte 21 de gener. El triomf, però, és fonamental, i és que en la primera temporada d’aquest sènior unificat, les jugadores han assolit la classificació a les fases d’ascens quan encara resten 4 jornades perquè acabi la competició.

L’equip no ha començat de la millor manera possible, i és que ha encadenat un seguit d’errors que no les permetien desenganxar-se del marcador. No obstant això, les lleidatanes tampoc estaven encertades i no estaven trobant la manera d’anotar. Amb el pas dels minuts, i gràcies a la perspicàcia de Clàudia Ribó, que ha estat molt atenta amb els rebots, i a les superioritats que ha generat Jana Paracolls, les noies han pogut marxar al pas pels vestidors amb el mínim avantatge.

En la represa, el nostre sènior ha sortit millor sobre la pista de joc, arran de les correccions fetes en el pas pels vestidors. L’encert d’Aina Fortuny des de l’extrem i la potència d’Emma Puigmartí, a més, han estat fonamentals perquè poguéssim obrir una escletxa en el marcador (12 a 17). Les noies, però, no han sabut tancar el duel, i fruit de certes precipitacions, han permès a les locals reenganxar-se. En la darrera jugada, i amb un gol per sobre, l’equip s’ha mostrat molt sòlid per defensar l’última opció del Lleida HC, aconseguint així un triomf vital.

El nostre tècnic, Marc González, ha valorat la victòria aconseguida, tot i les adversitats: «Pensàvem que seria el mateix equip que l’anada, però hem vist que veníem amb moltes més jugadores. Tot i les rivals tenir aquest factor sorpresa, hem sabut mantenir-nos en el partit. Quan hem incrementat el ritme, hem aconseguit estar més encertades i després hem sabut aguantar l’avantatge, així que molt content per la lectura que hem fet».

Amb aquesta victòria, i la desfeta de l’HC Ampolla contra l’OAR Gràcia Sabadell B per 28 a 29, les noies han certificat la seva classificació a les fases d’ascens, restant encara 4 jornades de competició. «Aquesta classificació és la recompensa al nostre treball. És el primer any que juguem totes juntes, i tot i que encara ens falta rodatge, ho hem assolit. És veritat que encara ens falta estar més compenetrades en els partits claus, però ja amb el primer objectiu assolit, encarem aquestes 4 últimes jornades amb la voluntat d’aconseguir més punt per la fase d’ascens» ha afegit González, i és que en aquest tram final les noies tenen duels directes vers el CH Cardedeu, el CH Igualada i l’OAR Gràcia Sabadell.

Nielo Ballart

Leave a Reply