El femení guanya i ja suma 3 victòries de manera consecutiva

El nostre sènior femení es va imposar 36 a 30 al CH Vilanova del Camí, encadenant per primera vegada 3 victòries consecutives aquesta temporada, el dissabte 2 de desembre. Les noies van saber dominar amb mà sòlida tot el duel, i gràcies a un recital ofensiu en la 1a part (amb 22 gols), l’equip encarrilava la victòria per continuar aspirant a l’ascens.

En els primers compassos del duel, molta igualtat en l’electrònic, i és que les nostres jugadores no podien aturar l’ofensiva rival. Un cop les noies es feien amb el ritme del partit, pas endavant del nostre femení, que mostrava un gran encert en la circulació de pilota i aprofitava la connexió amb Paula de Gispert des del pivot per obrir escletxa en l’electrònic. A més, el bon paper de Laura Vidal sota pals ens permetia anar al pas pels vestidors amb l’avantatge de 22 a 14.

En la represa, però, l’equip va sortir massa confiada per l’avantatge assolit en la primera part, i un seguir d’errors no forçats donaven ales a les visitants, que retallaven distàncies en el marcador. Les noies, però, van saber reaccionar a temps, i aprofitant les ofensives de Júlia Ponce, la bona defensa d’Helena Barajas i les intervencions de Maria Estévez tornàvem a recuperar les bones sensacions per acabar vencent 36 a 30.

En acabar el duel, la nostra extrem Djuna Modrego lamentava l’excés de confiança de l’equip en la 2a part: «Després d’una gran primera part, ens ha penalitzat l’excés de confiança, la falta de lectura de la defensa rival i la poca coordinació de l’atac en la represa del duel. Sap greu guanyar amb la sensació de no haver jugat com sabem. Malgrat tot, gràcies a la feina feta a la primera part, els minuts de desconnexió no van repercutir en la suma dels 2 punts. Hem de continuar treballant per no caure en els mateixos errors i recuperar la bona dinàmica que portàvem partits enrere».

Amb aquest triomf, les noies escalen a la 6a posició i segueixen tenint l’ascens a només 2 punts. En la pròxima jornada, el femení visitarà la complicada pista de l’Handbol Sant Quirze, un dels rivals directes per aquestes 3 primeres posicions, en una ocasió ideal per demostrar que el nostre equip aspira a tot en aquesta temporada.

Nielo Ballart

Leave a Reply