El femení fa un bon partit, però no és suficient per puntuar a domicili

El nostre equip femení ha caigut 27 a 24 a la pista de l’Handbol Molins, en un partit en les quals les noies han demostrat 50 bons minuts, però no ha estat suficient per puntuar, el dissabte 7 d’octubre. En un gran exercici defensiu, el sènior ha tingut opcions per poder decantar el triomf a favor nostre, no obstant això, de nou una desconnexió i la falta de punteria han estat claus per encadenar una nova desfeta.

Així doncs, sortíem al partit molt endollades, i aprofitant el recital d’aturades de Judith Serrano sota pals, aconseguíem una petita escletxa en l’electrònic. D’altra banda, el paper defensiu de Paula de Gispert i Laia Gamito era clau per marxar amb l’avantatge al pas pels vestidors (11 a 12). En la represa, alternança per part dels 2 equips en el marcador. En el tram final, però, patíem pel físic de les rivals, i patíem una desconnexió, que donava ales a l’Handbol Molins. Tot i que les noies van buscar recuperar pilotes per sortir al contraatac amb una defensa 4-2, no va ser suficient, i vam acabar perdent 27 a 24.

En acabar el duel, l’especialista defensiva Paula de Gispert analitzava la segona derrota de l’equip d’aquesta temporada: «Hem sortit del partit amb un sabor agredolç, i és que no tenim tant la sensació d’haver perdut, sinó més bé que ens han guanyat. Defensivament, hem estat molt unides en 1a part, però l’atac ens ha passat factura. Tot i això, ens serveix per seguir coneixent-nos a poc a poc».

Amb aquesta derrota, la 2a consecutiva, les noies cauen a la 6a posició de la classificació, a 3 punts del líder, la UE Sarrià. «Sumar 2 derrotes consecutives mai pot ser motiu d’orgull, però ens està servint bastant per calibrar una mica l’equip i ens ajudarà en un futur» sentenciava de Gispert.

Nielo Ballart

Leave a Reply