El femení ensopega i deixa les fases d’ascens molt obertes

El nostre femení va acabar cedint un empat en els darrers segons del partit a casa de l’Handbol Santpedor (28 a 28), el dissabte 12 de febrer. Les noies, tot i marxar per davant en la 1a part, van haver de capgirar un resultat advers en la represa, però no va ser suficient per sumar els 2 punts en joc.

La igualtat va estar present des del minut 1 del partit, amb un intercanvi de cops per part dels dos equips. Les nostres jugadores, però, no estaven jugant amb la fluïdesa que han demostrat en altres partits, i és que acumulaven diferents precipitacions. A més, l’encert de cara a porteria tampoc ha estat l’esperat, amb una gran primera part de la porteria rival i diferents pals. Tanmateix, tot i les diferents adversitats, les noies marxaven amb un 12 a 14 favorable.

En la represa, però, el partit es va començar a torçar, i és que el nostre sènior femení no va poder aturar la bona sortida de les rivals. Amb això, després de capgirar el marcador (16 a 15), les locals van poder posar terra de per mig, arribant a una diferència de 3 gols. Les nostres noies, no obstant això, no van tirar la tovallola i, tot i anar 2 gols per sota en els darrers 3 minuts, van poder ensenyar els seus galons i col·locar el 27 a 28. En una acció molt ràpida, però, l’Handbol Santpedor assolia l’empat sobre la botzina del partit.

La jugadora Emma Puigmartí confia que l’equip pugui classificar-se a les fases d’ascens: «L’empat ens penalitza de cara a la classificació, ja que podríem haver pujat posicions. Tot i això, seguim depenent de nosaltres mateixes». En la pròxima jornada, el sènior rebrà la visita de l’OAR Gràcia Sabadell, el dissabte 19 de febrer a les 17:30 hores, immediat perseguidor i conjunt situat 2 punts per sota i amb 1 partit menys. «Serà una final per la tercera posició» ha sentenciat Puigmartí.

Nielo Ballart

Leave a Reply