INNOCENTADA | Dani Ariño, nou seleccionador d’Espanya per als pròxims 4 anys

Dia amb un sabor agredolç per al Club Handbol Sant Cugat, i és que Dani Ariño ha anunciat la seva desvinculació amb nosaltres. Sensació agria pel que representa la seva pèrdua, però dolç pels motius, i és que el nostre tècnic ha estat escollit per la Real Federació Espanyola d’Handbol com a seleccionador de l’equip masculí per als pròxims 4 anys.

Des del club li volem desitjar tota la sort del món, i és que el seu primer repte serà el Campionat Mundial d’Handbol Masculí, que se celebrarà a Polònia i Suècia, entre el dimecres 11 de gener i el diumenge 29 de gener. Aquesta temporada i mitja hem après molt de la seva entrega, i és que amb ell a la banqueta, sempre hem cregut que les fases d’ascens podien ser un somni que es fes realitat. Amb l’objectiu d’agrair la seva dedicació amb nosaltres, li retrem un homenatge el dissabte 7 de gener, en una jornada festiva en la qual el primer equip masculí i el sènior B es veuran les cares al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, a partir de les 18 hores.

Dani Ariño, amb tot, ha volgut donar unes paraules de comiat: «Va ser una sorpresa quan vaig rebre la trucada, però després de parlar-ho amb el meu entorn, he decidit que era una oportunitat que no podia rebutjar. D’ençà que tinc 5 anys que somio cada nit amb ser seleccionador d’Espanya. Desitjo tota la sort a la família del Club Handbol Sant Cugat i espero que ben aviat es tornin a creuar els nostres camins».

Ariño, però, va acceptar l’oferta amb una única condició: poder portar a l’staff a Héctor Gómez durant aquest Campionat del Món, una oferta que la Real Federació Espanyola d’Handbol no va denegar. Amb això, el nostre especialista defensiu anirà convocat per primer cop amb el cos tècnic del combinat nacional. «Estic en xoc, i és que per fi podré fer realitat el meu somni. He treballat de valent tota la meva vida per arribar a aquesta fita i ara es farà realitat. Estic molt agraït a la confiança de Dani Ariño i em comprometo a treballar intensament per no decebre a ningú» ha sentenciat el nostre capità.

Nielo Ballart

Leave a Reply