Catalunya guanya la Copa de les Nacions que hem acollit a Sant Cugat

La selecció de Catalunya ha estat la vencedora de la 13a edició de la Copa de les Nacions, una competició que hem acollit a Sant Cugat entre el dissabte 3 i el diumenge 4 de juny. Durant el cap de setmana, ens hem posat les nostres millors gales per ser amfitrions d’aquesta competició que ha comptat amb la presència de Catalunya, Galícia, el País Basc i Gran Bretanya i que ens ha ajudat a convertir Sant Cugat en un epicentre de l’handbol.

Catalunya ha mostrat tot el seu potencial en els 2 dies de competició, i després d’imposar-se amb claredat en les semifinals davant Gran Bretanya (48 a 15), s’ha alçat amb el títol en guanyar 29 a 28 al País Basc, un rival que ha lluitat de valent fins a l’última jugada. Per la seva banda, les basques venien d’eliminar a Galícia en l’altre semifinal, després de derrotar-la 29 a 27. Les gallegues, finalment, han hagut de conformar amb el bronze davant les britàniques (23 a 44).

Més enllà de la competició, el nostre pavelló ha estat epicentre de l’handbol durant tot el cap de setmana, acollint diferents activitats de promoció del minihandbol, els darrers 24 minuts del Campionat d’Espanya Cadet masculí entre el FC Barcelona i el Bm. Granollers i un entrenament de la selecció catalana infantil femenina.

Amb tot, una nova experiència per al club i una oportunitat d’haver gaudit handbol de primer nivell que ha rebut els afalacs de diferents personalitats, com el cas de Gabriel Martorell, seleccionador català: «Aquest triomf és un premi per l’handbol femení. Des de la Federació Catalana recollim la feina dels clubs i l’Handbol Sant Cugat està apostant per la seva línia femenina, traient el cap en la Lliga Catalana, i això és molt important».

Nielo Ballart

Leave a Reply