Carta als Reis Mags d’Orient

Estimats Reis d’Orient,

Enguany des del Club Handbol Sant Cugat volíem demanar certes coses:
– Ens agradaria que el nostre primer equip masculí seguís en la part alta de la classificació i pogués classificar-se pel play-off d’ascens a la Divisió d’Honor Plata.
– D’igual manera, demanem l’ascens del nostre primer equip femení a la Lliga Catalana, fent un salt qualitatiu en la branca femenina.
– Pel que fa als nostres filials, demanem que el sènior B pugui arribar el més lluny a la Lliga Catalana, optant a la lluita per l’ascens a la Primera Nacional; demanem que el sènior C assoleixi la permanència en la 2a Catalana; i demanem que el segon equip femení segueixi els passos del primer equip i ascendeixi a 1a Catalana.
– En el cas dels equips del planter, volem que tots ells estiguin en la Lliga Catalana; a més, demanem que tots els nostres equips competeixin partit a partit.
– També ens agradaria deixar enrere aquesta maldita pandèmia. Volem tornar a omplir els pavellons i gaudir de l’handbol; volem salut per a tots els nostres jugadors, entrenadors i familiars.
– En un altre apartat, ens agradaria seguir creixent com a club. És per això que volem incrementar el nostre nombre de socis i ser un club referent tant a Catalunya com a Espanya.
– Demanem, a més, poder inculcar els nostres ideals a tota la família del Club Handbol Sant Cugat: respecte, esportivitat, solidaritat, esforç…
– Finalment, volem que el Palau d’Handbol Josep Lluís Rius sigui una realitat en aquest 2022.

Leave a Reply