Campus d’estiu 2023

Benvolgudes famílies,

Estem molt contents de poder anunciar-vos que ja tenim reservada la casa de colònies i el pavelló esportiu per al proper campus d’estiu d’handbol organitzat pel club. Serà l’onzena edició i estem segurs que serà la millor edició de totes!

Des del passat mes agost hem estat treballant en l’onzena edició del campus, tractant de trobar una alternativa al pavelló de Serinyà. Després de quatre mesos de molt treball, i gràcies a la col·laboració d’en Xavier Vilella i l’Hèctor Gómez, coordinadors del campus, que han fet una feina extraordinària que els vull agrair públicament de manera molt especial, per la seva implicació, dedicació i gran treball pel club, avui podem fer aquest anunci: el campus d’estiu d’handbol tornarà a La Garrotxa, al pavelló de Santa Pau, i l’estada serà a la casa de colònies Rocacorba. Les dates del campus seran les mateixes: des de dilluns 17 fins a diumenge 23 de juliol de 2.023. 

El pavelló de Santa Pau el coneixeu molts de vosaltres; és un equipament magnífic que compleix amb escreix totes les expectatives i permetrà poder fer entrenaments de qualitat. I la casa de colònies de Rocacorba és excel·lent. Disposarem en exclusiva de les 140 places que té la casa, i les seves instal·lacions esportives són extraordinàries: amb pistes d’handbol, camp de futbol, piscina…etc.

El programa d’activitats inclourà, a banda dels entrenaments de l’handbol al pavelló de Santa Pau i a les pistes descobertes de la casa de colònies, piscina, jocs de nit i la sortida al parc aquàtic. En aquesta nova edició del campus tornarem a programar entrenaments específics de porters i porteres i a ben segur que comptarem amb alguna sorpresa!

Més endavant us informarem de quan s’obriran les inscripcions al campus i us acabarem de donar tota la informació. Allò important és que tots sapigueu que la propera edició del campus d’estiu d’handbol ja ha començat a prendre forma, que ja està en marxa i que serà la millor edició de totes les que hem organitzat mai!

Julià LópezArenas

President

Leave a Reply