Bon Nadal!

Un any més s’acosta l’aturada per les festes de Nadal i els nostres equips podran gaudir d’unes merescudes vacances fins passat Reis, quan retornarà l’activitat d’entrenaments i partits.

Abans de desitjar-vos molt Bon Nadal vull agrair la gran feina que feu pel nostre club jugadors, entrenadors, delegats, famílies i col·laboradors.

Ara que la junta directiva que tinc l’honor de presidir arriba a la fi del seu mandat, no puc deixar de felicitar a tots i cadascun dels meus companys que amb tanta generositat han donat el millor de sí mateixos per fer de l’Handbol Sant Cugat un club millor. Han estat gairebé quatre anys de dedicació desinteressada, altruista, amb l’únic objectiu d’ajudar els altres i com a tota recompensa la satisfacció personal de saber que haurà pagat la pena, que deixem el club una mica millor que com era. Mereixeu l’admiració de tot el club; la meva, companys, la teniu ja per sempre.

Us desitjo a tots, gran família de l’Handbol Sant Cugat, que passeu aquests dies tan entranyables acompanyats de la gent que més estimeu, i que sigueu feliços.

BON NADAL!

Julià López-Arenas

President

Leave a Reply