INNOCENTADA | Acord de patrocini amb VISIT QATAR

El club i el Patronat de Turisme de Qatar han arribat a un principi d’acord de col·laboració per a les tres properes temporades. L’acord inclou el patrocini de les samarretes del primer equip masculí així com la presència de la marca VISIT QATAR en el diferents actius del club (web, xarxes socials, retransmissions en streaming…), pel qual l’Handbol Sant Cugat rebrà una important quantitat de diners que ha de permetre el club crear un projecte ambiciós.

A banda de l’acord de patrocini, en cadascuna de les tres temporades l’Handbol Sant Cugat podrà comptar amb un màxim de tres joves jugadors catarís que vindran a acabar la seva formació al nostre club i que donaran un salt qualitatiu important al primer equip. El club haurà de gestionar tot allò relatiu a l’estada dels jugadors al nostre municipi. El Patronat de Turisme de Qatar s’ha mostrat molt interessat en que les retransmissions en streaming dels partits es facin amb narració en àrab, l’idioma oficial del Qatar.

El nostre president, Julià López-Arenas, ha celebrat aquest nou acord i ha assenyalat que és un pas de gegant pel club: «És el millor regal pel nostre 50è aniversari. Poder comptar amb la col·laboració de VISIT QATAR ens ajudarà a créixer com a club i a poder assolir les nostres fites. És un pas de gegant, esperem que amb aquesta vinculació el nostre equip masculí pugui ser d’ASOBAL en els pròxims 5 anys».

El club vol agrair les gestions portades a terme per diferents persones molt significades en el món de l’handbol, amb importants vincles al Qatar, sense les quals no hagués estat possible l’acord. Aquestes persones han demanat el club romandre en l’anonimat, tot i que se’ls hagi d’agrair la seva implicació des del primer moment. També vol agrair a  Badr Mohammed Al Meer, responsable de l’Oficina de Turisme de Qatar, l’interès i les facilitats mostrades en tot moment per fer realitat l’acord i a Hassan Moustafa, President de la IHF, amb qui el club es va poder trobar durant la 25a edició del passat Campionat del Món femení d’handbol, celebrat fa dos anys a Granollers per demanar-li la seva mediació.

A finals de gener el nostre president i el tresorer es desplaçaran a Doha, la capital del Qatar, per signar l’acord i serà llavors quan en podran donar-ne els detalls. En qualsevol cas, és una notícia de gran transcendència que, de consumar-se, ha de marcar un punt d’inflexió i determinar el futur del nostre club.

Nielo Ballart

Leave a Reply