23a edició dels Premis Esport en Marxa

El jurat de la 23a edició dels prestigiosos Premis Esport en Marxa que organitza Cugat Mèdia, ha decidit que optéssim a ser guardonats en fins a quatre categories diferents. El jurat ha considerat que l’Handbol Sant Cugat ha merescut optar a ser distingit com a millor equip sènior (per la històrica passada temporada del primer equip), com a millor direcció esportiva i, a títol individual, Dani Ariño com a millor entrenador i Joan Sancho al premi a tota una trajectòria.

Aquestes nominacions ens fan no només estar molt contents i agraïts; reforcen la tasca que tothom -cadascú des de la seva vessant- fa pel club. Pel sol fet d’haver estat nominats als premis en les quatre categories la gran família de l’Handbol Sant Cugat hem de sentir-nos orgullosos. Que ens reconeguin el treball és, també, un senyal que les coses s’estan fent be; que anem pel bon camí; que malgrat ser un club amateur la feina que fem, la fem de la millor manera possible.

Dilluns vinent coneixerem si algun dels nominats es classifica com a finalista. Passi el que passi, felicitem-nos pel fet que ens valorin el que fem i com ho fem. I això és gràcies a l’esforç de molta i molta gent. Enhorabona a tots!

Julià López-Arenas

President

Leave a Reply