2 punts d’or del femení en un cap de setmana d’alt voltatge

El sènior femení ha aconseguit 2 dels 4 punts en joc d’aquest cap de setmana, un cap de setmana d’alta intensitat vers els altres 2 equips situats en les fases d’ascens. Així doncs, mentre que les noies queien en la visita davant l’Handbol Lleida Pardinyes, han pogut superar, també a domicili, el CH Sant Esteve de Palautordera.

La falta de rodatge del nostre sènior va quedar constatat en la primera part del partit a casa les lleidatanes, el divendres 28 de gener, i és que l’equip, després de més d’un mes sense competir, queia 10 a 4. En la represa, però, es va poder veure una actitud molt diferent de les jugadores, que van arribar a col·locar-se 1 gol per sota en el marcador. Finalment, l’Handbol Lleida Pardinyes va tornar a escapar-se en el marcador, per acabar guanyant 21 a 17.

D’altra banda, les noies han tret les urpes a casa el CH Sant Esteve de Palautordera, amb un parcial inicial arrasador (1 a 5). L’equip local, no obstant això, ha pogut reenganxar-se en el partit, en el qual s’han viscut anades i vingudes per part dels dos conjunts. En els darrers 5 minuts, el sènior guanyava de 2 gols, i tot i 2 exclusions, han sabut mantenir-se per davant.

Jordi Solé, entrenador de l’equip, valora l’esforç de les jugadores: «A Lleida, tot i que ens va costar entrar en el partit, vam jugar bé, sobretot en el tram final. En acabar, vaig demanar a les noies que continuessin amb aquesta actitud, i això s’ha vist reflectit a casa el CH Sant Esteve de Palautordera. Eren 2 desplaçaments molt complicats, però hem sigut combatives en tot moment».

Amb aquests 2 punts, el sènior se situa en la 3a i darrera posició per les fases d’ascens, a 3 punts de l’Handbol Lleida Pardinyes i del CH Sant Esteve de Palautordera, empatats a punts. No obstant això, les noies tenen un partit pendent. En la pròxima jornada, rebran la visita del BM Pau Casals, penúltim classificat, amb només 1 triomf. «Cap partit és fàcil, així que ens toca assegurar tots els punts que ens queden si volem estar en les fases d’ascens» ha sentenciat Solé.

Nielo Ballart

Leave a Reply