Loteria de Nadal

Loteria de Nadal HSC


Ompliu aquest formulari per tal de fer la reserva de les vostres butlletes de la loteria de Nadal del HSC.
Aquest any el club juga amb el número 44176.

Un cop emplenat el formulari, rebreu un resguard de compra que certifica la compra de les butlletes que ens heu indicat.

El comprador es compromet a fer l'ingrés de la quantitat compromesa en aquest formulari en el següent compte bancari ES27 2100 6434 1621 0006 9823 abans del dia 6/12/202. La compra i el certificat no seran vàlids sense el justificant de transferència bancària corresponent amb la quantitat indicada en aquest formulari.

És indispensable que el concepte de la transferència bancària es faci de la següent manera: Loteria HSC + Nom i cognoms de la persona que omple el següent formulari.

El comprador interessa 2,40 € per butlleta amb un donatiu de 0,60 €. Preu total de la butlleta 3 €.

Ha de coincidir amb el de la persona que apareix en el concepte de la transferència
En aquest mail rebreu el certificat de reserva dels números de la loteria
Cada butlleta té un cost de 3€

En cas de no voler comprar loteria però voleu col·laborar amb una donació, podeu fer l'ingrés en el mateix compte (ES27 2100 6434 1621 0006 9823) consignant com a concepte DONACIÓ + Noms i cognoms.

Les butlletes caduquen passats 3 mesos del dia del sorteig.
Els premis estaran subjectes a la normativa vigent.
Dipositari:
Club Handbol Sant Cugat
PAV3 Rambla del Celler sn
08172 Sant Cugat del Vallés
935906894
info.hsc@handbolsantcugat.org
En compliment del que disposa la Llei Orgànica 3/2018 i Reglament Europeu 2016/679 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Club Handbol Sant Cugat, l’informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni en omplir aquest formulari de Declaració de Responsable, formen part del fitxer del qual és responsable el Club Handbol Sant Cugat . No es farà cap altre tractament que el de custodiar la informació per tal d’aportar-la si se’ns fos requerida o es necessités per causes probatòries derivades dels requeriments de les autoritats sanitàries o d’altres tractaments similars. Podrà exercir el seu dret d’accés, rectificació, oposició i supressió de les seves dades i els de limitació i portabilitat al seu tractament, mitjançant un correu adreçat a info.hsc@handbolsantcugat.org. També pot adreçar-se a l’autoritat de control si considera que els seus drets han estat vulnerats.