Nou Col·laborador del Club

Especialistes en podologia esportiva. Gaudireu d’un 15% de descompte en la primera visita, ja sigui un estudi biomecànic o una revisió. Aquest descompte s’aplicarà als socis del club, professionals esportius que hi pertanyin i familiars dels mateixos socis.
La podologia esportiva és una especialitat cada cop més important en l’àmbit de l’esport per aconseguir la cura o prevenció de lesions, així com la millora de rendiment esportiu.Els peus són els pilars del nostre cos, per això és molt important revisar-los cada any. Una mala petjada pot generar lesions no només al peu, sinó que pot repercutir més amunt: turmell, musculatura d’extremitat inferior, genoll, maluc, esquena. Si a més a més, li sumem la sobre-sol·licitació esportiva, l’impacte i desgast energètic que es produeix quan fem esport, les possibilitats de patir una lesió augmenten.
A través de l’estudi biomecànic i de la petjada es pot determinar si l’individu és més susceptibles a patir lesions i esbrinar l’origen patològic d’aquestes.
Els tractaments poden ser varis, en l’àmbit esportiu predominen: plantilles esportives, punció seca, infiltracions de col·lagen, embenats neuromusculars, làser, …