«Mig segle d’Handbol Sant Cugat. Moments» Exposició fotogràfica

Apartir de dimarts vinent dia 12 de març, i durant el que resta de mes podreu visitar a la Casa de Cultura, al carrer Castellví, 8, l’exposició fotogràfica «Mig segle d’Handbol Sant Cugat. Moments».

L’exposició recull en setze panells un seguit moments destacats dels cinquanta anys de vida del club. Hi trobareu fotografies històriques, d’altres curioses i també algunes d’actuals. Ras i curt, hem volgut plasmar en aquests setze panells un recorregut a través del mig segle que va des de l’any 1973, el de la fundació del nostre club, fins avui.

Amb lexposició fotogràfica, el documental produit per Cugat Mèdia i el llibre commemoratiu d’aquests cinquanta anys, obra del periodista esportiu Joan Garcia, que es troba ja en edició i ha de veure la llum properament (abans de Sant Jordi vinent), juntament amb el seguit d’activitats destacades que hem anat organitzant durant l’any del Cinquantenari, haurem celebrat com es mereix un aniversari tan especial.

Passada l’efemèride serà cosa d’anar fent anys fins arribar a celebrar-ne 50 més. Esperem que gaudiu dels tres actes com gaudiu cada cap de setmana de la competició. Força SantCu!

Julià López-Arenas

President

Leave a Reply