La derrota vers l’OAR Gràcia Sabadell per res desdibuixa l’excel·lent temporada del masculí

El nostre masculí s’acomiada del somni de les fases d’ascens, després de perdre 24 a 26 vers l’OAR Gràcia Sabadell, el dissabte 7 de maig. Els jugadors han estat valents i han plantat cara a un dels millors planters del grup, tenint opcions d’endur-se la victòria fins a quasi al xiulet final. No obstant això, els nervis i la pressió s’han apoderat dels nois en els darrers 5 minuts, desinflant-se en el tram decisiu.

Des dels instants inicials ha quedat plasmat que no seria pas un partit fàcil, i és que l’equip menys golejat (nosaltres) rebia la visita de l’equip més golejador (l’OAR Gràcia Sabadell). Així doncs, igualtat total en el parcial inicial (4 a 5), erigint-se protagonistes la nostra defensa i les aturades de Joan Costa. El pas dels minuts, a més, han consolidat el nostre treball, que esperonats pel públic, hem pogut recupera una renda desfavorable de 2 gols (10 a 10), amb el joc interior de Sergi Germàn i la potència de Pau Ortega. En els minuts finals de la primera part, però, els sabadellencs han aprofitat l’exclusió d’Hèctor Gómez per obrir una escletxa, tot i que Mikel Rubiño, amb 2 dianes, s’ha encarregat d’evitar l’escapada rival (12 a 13).

En la represa, els visitants han sortit millor sobre el terreny de joc. El masculí, no obstant això, no ha defallit, i impulsats per les dianes de Pau Ortega, Jan Rof i Aleix Vaz, han aconseguit tornar a igualar un partit que semblava que es posava costa amunt (18 a 18). En aquests instants, han arribat els millors minuts dels nostres jugadors, que amb un contraatac de Guillem Pallarès, han pogut gaudir d’una renda mínima (21 a 20), arribant així als darrers 15 minuts. El 23 a 23, però, ha estat el punt d’inflexió, i és que quan restaven 5 minuts, els nervis i la pressió s’han apoderat del sènior masculí, que ha acabat cedint 24 a 26.

En acabar el partit, el nostre capità, Hèctor Gómez, ha volgut lloar la feina de l’equip: «Aquests partits es decideixen per petits detalls, i tot i que hem portat el ritme del partit ael nostre terreny, ells han tingut un millor ritme. Tot i això, estem molt orgullosos, ho hem donat tot i volem agrair a l’afició el seu escalf. És idíl·lic haver arribat fins aquí, perquè darrere hi ha molt esforç, treball i feina i hagués estat maco aconseguir el premi final, però hem de continuar treballant i créixer com a equip». Amb tot, el sènior es consolida en la 3a posició i només una catàstrofe ens faria caure en la 4a posició. L’equip tancarà la Primera Nacional a casa del Joventut Mataró, el dissabte 7 de maig.

FOTO: Ajuntament

Nielo Ballart

Leave a Reply