El nostre femení guanya com a local i allarga el seu moment idíl·lic

El primer equip femení ha aconseguit sumar els primers 2 punts de la temporada com a locals, i és que les noies han vençut 31 a 27 davant de l’Handbol Santpedor, el dissabte 1 d’octubre. Així doncs, i acompanyades per l’afició, les jugadores han pogut deixar enrere el 14 a 14 de la primera part per, amb una gran defensa, encadenar el segon triomf de la temporada en 2 jornades.

D’aquesta manera, ambdós conjunts hem sortit sobre el terreny de joc amb la intenció de sumar, però també amb molt de respecte cap al rival. A més, tot i que les nostres jugadores estaven quallant un bon parcial, una vegada més ens estaven fent mal en els contraatacs, impossibilitant que ens escapéssim en el marcador, amb un igualat 14 a 14 en el pas pels vestidors.

En la represa, però, l’equip ha modificat petits errors, i amb l’empenta inicial de Xell Llopis, i unit a les bones intervencions de Maria Estévez sota pals, hem pogut obrir una escletxa en el marcador. D’altra banda, Lola González ha sabut llegir en tot moment el que demanava el partit, demostrant una gran lectura de joc des de la posició de central. Les rotacions del tècnic, Marc González, a més, han estat claus, i és que l’entrada al camp de Paula de Gispert ens ha ajudat a créixer defensivament. Finalment, Emma Puigmartí ha fet valer la seva potència per acabar de sentenciar el partit.

En acabar, la portera Maria Estévez ha destacat la bona connexió de les jugadores i el canvi defensiu com a elements claus per sumar els 2 punts: «Estem treballant molt bé en ens entrenament i ho estem notant, i és que la diversitat, la joventut i les rotacions ens afavoreixen, a més que es nota molt la compenetració que hi ha entre totes. D’altra banda, la defensa ha estat clau en la segona part, per aturar així la seva de ratxa de gols i donar-nos els 2 punts.

Amb aquest triomf, les nostres noies es mantenen invictes, amb 2 victòries en 2 partits, i comparteixen el lideratge l’HC Ampolla. En la pròxima jornada, l’equip visitarà, precisament, la pista del club tarragoní, el dissabte 8 d’octubre, amb la intenció d’allargar aquesta bona dinàmica.

Nielo Ballart

Leave a Reply